Post by monsrecruvicthyo on Feb 22, 2022 18:16:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачне издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Lep's World Plus Arkadne igre mrzp
Block Puzzle Dėlionė ntfd
Block Puzzle Bulmaca gak
Није тако изазовно. Где су други нивои? Када постигнете циљни резултат, шта ме још чека? Мало је досадно, хеј. Али подношљиво.
То је добра игра, уживао сам у њој целог дана пре него што су сви огласи почели да искачу преко делова слагалице. Чак и када затворим оглас и пријавим га да покрива садржај, он и даље покрива све и морам да затворим апликацију и поново је отворим, тада ће се исти оглас у већини случајева поново појавити и изазвати исти проблем у бескрајном досадна петља
Добра игра, али ми се мање свиђа и не играм је толико сада када постоје позиви за гледање додатка да бисте добили појачивач који се појављује У СРЕД игрице. То је супер досадно. Има толико сличних игара, вероватно ћу обрисати ову и набавити другу.
Додали су оглас који неће нестати без присилног гашења ове апликације. Свако помазање.
Ова апликација се стално затвара... срање је
Забавно и задивљујуће, а не толико неодољиво да не желите да наставите.
превише гласних додатака
Предиван изазов. Будите оштри и на прстима. Морате обратити пажњу на то где постављате комаде. Лако и узбудљиво. Свиђа ми се
потребан је гол, то је само бескрајна утакмица без завршетка
Па не можеш да окрећеш комаде. У неком тренутку сам се једноставно осећао као да сам стајао са овим.
Одлична игра, занимљиве карактеристике са могућношћу да се користи један од три блока одједном уместо традиционалне опције један по један блок.
учините себи услугу и играјте игру ван мреже ... рекламе за сваку игру ће вас излудити
Свиђа ми се игра, али спреман сам да је деинсталирам рекламе које се појављују када сте усред игре веома досадни. Никада не бих купио ништа што видите да се рекламира само зато што је досадно. мора постојати бољи начин.
Одлично
Опуста
Не волим загонетке, али ова изазива зависност да је тако забавна. Што се тиче освајања ствари, ја још ништа нисам освојио, зато се останите и обоје можемо сазнати заједно.
досадно. ..Мислим да је било веома заинтересовано када има нивоа за игру.
Сјајна мозгалица
Нема више доступног облика и облик се такође не мења
супер 0
Добро за провођење времена. Комади не падају као Тетрис. Волео бих да можемо да ротирамо делове.
Block Puzzle 퍼즐 bvg
добра игра, али само ако је дозвољавала да промени позицију сваке слагалице
Ужасна манипулација рекламама 😡 и ДЕИНСТАЛИРАНО 🤬
Додај узрок да се мој блок поквари није цоол!
Велики убица времена. Зависност! Није безумна игра, тера ме на размишљање. Хвала на забави. Једна притужба: понекад се закључа и једина опција је да затворите апликацију, што значи да губите игру/резултат. Драго ми је што не играм за новац, лол.
Дао бих више звездица, али огласи у овој апликацији су изузетно досадни. Озбиљно сумњам да су људи који кажу да су доктори доктори. То и мала ствар у горњем десном углу где можете да изаберете блокове за почетак ако је случајно ударите почиње ваша игра изнова
толико додаје
Дивота за опуштање
Игра троши минуте мировања које особа може имати уз ментално стимулирајућу диверзију! Забавно !!!
игра лаког темпа - нема високог крвног притиска. али то не олакшава. изгледа да увек ради против тебе
Сјајна игра и за опуштање.
Вау ова игра је одлична има рекорд
Волела сам ову игру док није имала ажурирање. Сада се учитава на главни екран, кликните на класично, а онда екран постаје црн, то је веома фрустрирајуће. МОЛИМ ВАС СРЕДИТЕ ОВО.
Волим ову игру, али када покренем игру, екран се црни и не могу да је играм. Исправите ову грешку! То је страшно и уништава игру