Post by monsrecruvicthyo on Feb 22, 2022 18:10:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστο hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Space shooter - Galaxy attack อาร์เคด mke
Space Shooter Galaxy Attack mod apk (Mod Money) 1.380
Καλό .
Κακό παιχνίδι, δεν αξίζει ούτε λεπτό. Το 95% των επιπέδων μπορεί να ολοκληρωθεί πατώντας την οθόνη ίσως δύο ή τρεις φορές, τα περισσότερα αφεντικά μπορούν να νικηθούν εξίσου εύκολα και περιστασιακά έχετε αφεντικά που δεν μπορούν να νικηθούν εκτός αν παίξετε αυτό το παιχνίδι επαγγελματικά ή πληρώσετε για καλύτερα διαστημόπλοια. Αφού άρχισα να παίζω κάποια πλοία με δυνατότητα αγοράς, κατάλαβα ότι είναι εξαιρετικά σπασμένα και κυριολεκτικά δεν χρειάζεται καν να αγγίξεις την οθόνη σου για να φτάσεις σε ένα επίπεδο με τα pay 2 win ships. Δεν μπορώ να προτείνω αυτό το παιχνίδι καθόλου.
Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά κάθε επίπεδο φαίνεται πανομοιότυπο.
Ανυπομονώ να απολαύσετε και να περάσετε το χρόνο σας και να επιβιώσετε στο ταξίδι σας την πιθανή στιγμή. Καλή εμπειρία επίσης και μπορώ να απολαύσω οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε, όπου είστε διαθέσιμοι.
polla orea
Πολύ καλό mpravo
Ήμουν στον φράχτη. Ένα αστέρι, δύο αστέρια ή τρία. Ξόδεψα τόσο πολύ χρόνο σε αυτό το παιχνίδι, είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο για εκείνες τις σύντομες στιγμές που χρειάζεται να σκοτώσεις χρόνο, αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να αυξάνονται, τα συνεχή αναδυόμενα παράθυρα για να πληρώνεις πραγματικά χρήματα για πρόσθετα παιχνιδιών και αναβαθμίσεις. Ήμουν αρκετά καλά βλέποντας τις διαφημίσεις. Σκέφτηκα ότι ήταν ο τρόπος μου να βοηθήσω να πληρώσω για το παιχνίδι. Αλλά τώρα δεν μπορώ να παίξω άλλο παίκτη εναντίον παίκτη χωρίς να συνδεθώ στο gmail ή στο facebook μου.
Λίγο πολλές διαφημίσεις, αλλά διασκεδαστικό παιχνίδι
Γεια, δεν μπορώ να παίξω το Arena PVP και λέει επαλήθευση του λογαριασμού σας γιατί το λέει αυτό και δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι ?
Τέλειο παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι τεχνικά καλό, αλλά όσο πολλά παιχνίδια τελευταία έχει τόσους πολλούς τύπους αναβαθμίσεων και νομισμάτων εντός παιχνιδιού (διαμάντια, νομίσματα κ.λπ.) και πολλούς τύπους βελτιωτικών αεροσκαφών (αγορά νέων, αναβάθμιση τρεχόντων, αύξηση επιπέδου κλπ). Η προσθήκη πολυάριθμων μηχανικών τύπου "wheel of fortune" για να κερδίσετε συνάλλαγμα, το κάνει να αισθάνεται σαν ένα τζόγο σαν setup για να κάνει τον παίκτη να πληρώσει περισσότερα. Δεν μου αρέσει αυτό. Προτιμώ λίγους και ξεκάθαρους τρόπους για να αγοράσει κάποιος αναβαθμίσεις. Αυτό φαίνεται πιο ειλικρινές και λιγότερο μπερδεμένο.
Είναι διασκεδαστικό αλλά πολύ δύσκολο να προχωρήσεις χωρίς να πληρώσεις. Αυτό που βρίσκω πραγματικά ενοχλητικό είναι η αλλαγή πλοίου στη μέση του επιπέδου.Θα πρέπει να συλλέγονται κάρτες πλοίων κατά τη διάρκεια του επιπέδου μιας και η αναβάθμιση των πλοίων διαρκεί για πάντα, όχι η αλλαγή πλοίων που θεωρώ ότι είναι άχρηστο και αποσπά την προσοχή. Αφαιρεί πολλή διασκέδαση από το παιχνίδι.
Παιχνίδια arcade. OneSoft Global PTE. LTD. Ενημερώθηκε. 2020-06-30. Τρέχουσα έκδοση. 32.5. Προσφέρεται από. Galaxy Attack: Alien Shooter PC.
Ωραίο παιχνίδι, μου αρέσει που δίνει κέρματα για κάθε προσπάθεια, τουλάχιστον μπορείς να φτιάχνεις τον δρόμο σου σε αντίθεση με κάποια παιχνίδια άμυνας πύργων. Τώρα αν μπορούσα να νικήσω το αφεντικό στο επίπεδο 7-6! Κακές οδηγίες όμως και φρικτές στην υποστήριξη παιχνιδιών, πηγαίνουν σε μια αντιεπαγγελματική συνομιλία στο FB messenger που φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί... ή να ελέγχεται σπάνια. Θα ήταν ωραίο όλα να είχαν μια εξήγηση για το λόγο, τη χρήση, το ποσό της ζημιάς και τη δυνατότητα αλλαγής του ονόματος χρήστη σας.
Υπέροχο παιχνίδι και γραφικά. Ωστόσο, ορισμένα πλοία και βελτιώσεις πλοίων είναι πρακτικά αδύνατο να αποκτηθούν εκτός εάν πληρώσετε για αυτό και πληρώσετε για αυτό. Αν και οι τιμές είναι λογικές, εύχομαι οι άνθρωποι να μην εξαπατούσαν τα συστήματα και μακάρι οι προγραμματιστές να έκαναν τα ασφάλιστρα ήταν το 100% του παιχνιδιού και το σύνολο του ήταν διαθέσιμο ακόμα και σε εκείνους τους πολύ καλούς παίκτες που δεν έχουν πληρώσει. Το να μιλώ στους φίλους μου για αυτό το παιχνίδι σε μια εξαιρετική πρόταση για προσφορά αξίζει πολύ περισσότερο από μια αναβάθμιση πλοίου 6$.
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Ωστόσο, η ενημέρωση από το χθες το άλλαξε, οπότε αν πεθάνετε και θέλετε μια άλλη ζωή, τώρα πρέπει να ξοδέψετε έναν τόνο πολύτιμων λίθων μετά την 1η επιλογή χρήσης μιας ζωής. Μερικά από τα επίπεδα είναι αρκετά δύσκολα, επομένως αυτή η νέα ενημέρωση μπορεί να αποτρέψει τη συμφωνία για μένα. Καλό θα ήταν να διορθωθεί. Θα ήταν επίσης ωραίο να μπορείτε να λαμβάνετε αντικείμενα για να ισοπεδώσετε το πλοίο σας λίγο πιο γρήγορα, ειδικά στα πιο σκληρά επίπεδα. Αυτός είναι ο μόνος μου λόγος για 2 αστέρια. Μέχρι χθες θα του έδινα 5.
Happy Hop: Kawaii Jump Аркады dkb
Space shooter - Galaxy attack არკადული nlo
πολύ φοβερό παιχνίδι και μου θυμίζει ότι έπαιζα το σύστημα παιχνιδιών atri που είχα ως παιδί. Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι σαν το παιχνίδι Space Invaders atari με καλύτερη ποιότητα γραφικών και αναβαθμίσεις που αυτό το παιχνίδι δεν είχε καθόλου! καταπληκτικό!
Είμαι αρχάριος. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Αλλά, γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό μου χωρίς να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο Facebook; Κάποτε έχω συνδεθεί στον λογαριασμό μου Google, αλλά τώρα θέλω να αλλάξω τον λογαριασμό μου. Έχω αφαιρέσει ακόμη και τον τρέχοντα λογαριασμό μου, αλλά εξακολουθεί να δείχνει την ίδια εικόνα και όνομα του λογαριασμού. Και δεν μπορώ να βρω καμία επιλογή για να το αλλάξω. Παρακαλώ καθοδηγήστε με. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.
Super buggy παιχνίδι. Ξεκινήστε τη συντριβή μετά από 2 ημέρες. Όταν παίζετε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια με σύνδεση στο Διαδίκτυο - δεν εκκινείται καθόλου.
Υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού. Αλλά δεν είναι πολύ ωραίο μόνο 1 σφαίρα από εχθρικό πλοίο να καταστρέψει το πλοίο των παικτών. Οι λόγοι είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται έως και 3 έως 6 σφαίρες από το πλοίο των παικτών για να σκοτώσει ένα εχθρικό πλοίο. Προτού κάποιος χρησιμοποιήσει ένα πετράδι ή νομίσματα για συνέχεια, το πλοίο θα πρέπει να μπορεί να αντέξει 5 έως 7 σφαίρες πριν καταστραφεί.
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά ξοδεύετε το 80% του χρόνου σας παρακολουθώντας διαφημίσεις
Υπέροχο παιχνίδι για μένα, είναι ένα αριστούργημα από τους διαστημικούς εισβολείς galexy. διασκεδαστικό να παίζω
Λατρεύω τα διαφορετικά πλοία από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και τα γραφικά του διαστήματος.
Space shooter - Galaxy attack آرکید wfvn
Install this extension to get HD images of GALAXY ATTACK SPACE SHOOTER on every new tab! We always update the images so keep checking in.
Τα καλύτερα παιχνίδια arcade στο Android ... 1 Galaxy Attack: Alien Shooter; 2 1945 Πολεμική Αεροπορία; 3 300+ Στοές; 4 Pac-Man
Πολύ καλή
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό, αλλά δεν μπορούσα να ξεπεράσω την οθόνη φόρτωσης για 3 ημέρες.
Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού και το παιχνίδι σε λειτουργία για έναν παίκτη είναι συνολικά καλό. Αλλά το pvp matchmaking είναι ένα πλήρες αστείο. Ο αντίπαλος παίρνει 10 φορές το σκορ σε 2 κύματα και μετά εγώ. Προφανώς δεν είναι οι ίδιοι μοχλοί ισχύος.
Ποτέ δεν παίρνεις αυτό που θέλεις ή πλήρωσες. Κάθε φορά που πληρώνω για κοσμήματα Την επόμενη φορά που θα συνδεθώ Τα πράγματα για τα οποία πλήρωσα δεν υπάρχουν πια,
Πόλη καλά κ τα γραφικά ..... το κακό είναι το τέλει για να παρεις νέο παιχνίδι...
Captain! We are in danger! - We need your help! Our galaxy is attacked by alien shooter - The alien invaders beat our squad, they destroyed all of
Σας αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν σας αρέσουν οι γύροι πρόκλησης όπου ένας Rookie ταιριάζει με κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία! Αν έχω ένα starter jet με ένα φτερό, γιατί με ταιριάζουν με ανθρώπους που παίζουν μήνες ή χρόνια ακόμα;;; Ποτέ δεν πρόκειται να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο... ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ
Υπέροχος! Είμαι στο boss 15 στο boss fight μου αρέσει πολύ
υπέροχο παιχνίδι αλλά οι πύραυλοι/ οτιδήποτε δεν είναι πολύ δυνατό εκτός από το ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι 5 αστέρων
Αυτό είναι τόσο δύσκολο και δεν έπρεπε να πληρώσω χρήματα
Space shooter - Galaxy attack Аркадни vliy
Αν και το gameplay είναι διασκεδαστικό και απλό, σε σύγκριση με τα άλλα shooter τους, λίγα πράγματα είναι σοβαρά λάθος: 1. Το να αποκτήσω ένα άθλιο πλοίο από $, διαφημίσεις ή δωρεάν είναι λάθος/εξαπατημένο μου, αλλά αναγκάζοντάς το να επηρεάσει το ανταγωνιστικό μου παιχνίδι WTH;!, 2. τα πλοία είναι πολύ κακώς ισορροπημένα, 3. Διαφημίσεις διαφημίσεις διαφημίσεις!, 4. Τα f2p nerfs σχεδόν κάθε εβδομάδα τους τελευταίους μήνες είναι απαράδεκτο για παιχνίδι από το 2017!
καλό παιχνίδι 😍😍
καλό αλλά κολλάει
Earth's last hope is in your hands, take control of the lone spaceship and protect Earth ... With all your passion for playing Galaxy Attack: Alien Shooter,
Καλό παιχνίδι, αλλά τα νομίσματα ή τα jems που απαιτούνται για την αναβάθμιση των πλοίων είναι υψηλά, επίσης το νέο γεγονός πρέπει να έρχεται ως ένα τέλος εκδήλωσης.
Τα επίπεδα είναι δύσκολο να παρακολουθηθούν καθώς οι μετρητές δεν δείχνουν πρόοδο
καλο πολυ!!!!!!
Μπορείτε να φτάσετε σε ένα σημείο χωρίς χρήματα, από ένα μικρό σημείο το ένα συνεχίζει να ζητά πολλά χρήματα για να συνεχίσει
Αφού παίξατε αυτό το παιχνίδι για 4 μήνες, έρχεται το παρακάτω: Πάρα πολύ ακριβό για την αναβάθμιση των πλοίων. Ακόμα κι αν παίξετε allllloooottttt, πάλι δεν μπορείτε να κάνετε μέγιστο. Είναι αδιέξοδο για την αγορά πιστώσεων. Για να μην αναφέρουμε το match makeing στο pvp. Είμαι στο lvl 300 και ταιριάζω με 3000 χιλιάδες πόντους. Και για να μην αναφέρουμε ότι για να λάβετε τα αστέρια που είχατε ήδη κερδίσει ένα αφεντικό πρέπει να το επαναλάβετε αφού είναι άδεια. Και η ανταμοιβή για ένα μήνα καθημερινή είσοδος.... 3 επικά κουτάκια... Ντροπή
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά από την τελευταία ενημέρωση λαμβάνω συνέχεια ένα μήνυμα ότι δεν μπορώ να παίξω σε δύο συσκευές και μετά το παιχνίδι κλείνει εντελώς, ακόμη και στη μέση ενός γύρου. Δεν το έχω καν κατεβάσει σε τίποτα άλλο εκτός από το tablet μου! Είναι πολύ απογοητευτικό το λιγότερο και ελπίζω να λυθεί γρήγορα το θέμα...
Jika Anda adalah penggemar ruang pertempuran permainan and iningin mensimulasikan tembak-menembak surgawi and kemudian Space Shooter: Galaxy Attack adalah