Post by ziprunabapep on Feb 16, 2022 21:03:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Güzel Balerin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Güzel Balerin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu çok para ▞▞▞
▞▞▞ Güzel Balerin 2022 version ▞▞▞
Bu oyun zarif ama neredeyse %99.8'i kilitli, rütbe almak zor, sıkıcı
bu oyun güzel ama bir şey yapınca çok fazla eklenti var kötü diyorum ama neyse
Yüklenmiyoooooooooor
çok güzel ve güzel bir oyun.
Pretty Ballerina Dancer Kasual otw
giriş yapamıyorum hayır'a basmaya devam ediyorum ve ayarlar hala açılmıyor en kötüsü sadece zaman kaybettim
BU OYUNU SEVİYORUM AMA BİRÇOK KOSTÜM, KOZMETİK VE DİĞER GİBİ KİLİTLİ
Fena değil yani benim için
Rebaixados Elite Brasil Simulyasiya ukzg
Gerçekten harika bir oyun. Bu oyunu gerçekten çok seviyorum çünkü dört yıldız veriyorum çünkü khopa dışında saç modeli yok
Bende çok beğeniyorum coco bütün oyunları var hepsi de çok güzel
ben bu oyunu iki kez yükleniyorum bir kez yazılar vardı iki kez eskiden ama maliye 1kez gibi olmayacaktı.
Harika bir oyun çooook vor Size tavsiye ederim 😅
Kilitler iki yıldız kırdım
Güzel oyun ama çok reklam var ama oyun güzel
kötü hata veriyor ve para istiyor sadece 0 yıldız seçeneği varsa bu oyuna o kadar yıldız veririm kötü en kötü oyun
Bazı yerlere kilitli ama yinede güzel tavsiye ederim
Bu ilginç bir oyun ama neden kilit deposu, hastane, spa ve diğer gerekli şeyler var. Lütfen kilidini aç
Paralı yerler iyi
Bu güzel bir oyun ama hem hastane hem de spa için fotoğrafın kilidini açmalısın.
Ben daha yuklemedim guzel diyenler soylesin
İlk defa yazamayacağım güzel yazmam Türkçe yazmam diyecektim Türkçe yazma inanmayı bitiremeyeceğimi demek istiyorum ama şu otomatik bitecek zamanım bitecek
ben bu oyunu çok beğenmiş kim yapmışsa baya güzel ellerine sağlık yapmış. Arkadaşlar iyi arkadaşlar ☺☺☺
Yıldız çok beğenmişlerin çok olacakların çok daha fazlası olacaktım daha çok ama daha iyi olacaktım bu oyun biraz kötü ama iyiboyunun oynayacaktı ben boyumun oynamamıştım ama daha iyiboyununda olsa daha iyi bir iyilik var olması daha iyi olacak 11 11 tane böyle ama kirpi elbiseler var 200 kilitlenmiş elbiseler var lütfen ben pisle çok güzeller bu kitle elbiseler de dinlemiyorum hep aynısını giyiniyoruz o giyebiliyorum Yok yapamıyorum kısıtlı elbiseler
Pretty Ballerina Dancer Santai qnnc
Bu oyundan nefret ediyorum grafikler garip
Bu iyi bir oyun ama başka bir seviyeye geçtiğinizde bazı şeylerin kilidinin açılması adil değil...
Çok güzel bir oyun ama bu oyunda eğer açma gücünüz varsa bazı seviyeler kilitli yani
Harika bir oyun. Ama eğitim gidemiyoruz
Pretty Ballerina Dancer Nezahtjevne igre cevt
bu oyunu sevmiyorum
iyi...
İyi ama klinik, spa, fotoğraf bölümü ve diğer bazı yerler kilitli😕🤨 ve kilidini açmak için rupi💵💸 istiyor😒🤨😕 ve bu çok kötü bir şey, bu yüzden bu oyuna 3 yıldız veriyorum ama bu oyun iyi🙂
Kapasitörler o kötü yorum yazanlar bunu ben küçük harika bir o kadar çok olacaktı ki hayalimir 💝💝💝 Coco play oyunlaricok guzel bir site coco play zengin kiz oyunu oneririm güzel bir site urettiyse helal olsun ama sorun tek bazi yerler kapali ama olsun bu kadar harika bir kotununu bakmayin olumlu du
Gerçekten de oyun için para mı verecez para dışında her şey çok güzel
Çok güzel ve güzel bir oyun sahnede dans ediyormuşum gibi hissettiriyor güzel efektler oynamayı çok sevdim 😍😍😍😘😘👍👍👌
Balerinimi göremiyorum. Onu ilk kez giydiriyorum ama balerinimi göremiyorum
çok güzel ve zevkli oyun ama çok reklam var
❤Ben bunu küçükken ozamanlar çok şehir halada benim için güzel ❤
Bende koko oyunlarını seviyorum ama bu oyun açılmıyor yani 1 puan vermek istiyorum yükleniyor diyor ama kapanıyor
Coco oyunlarını severim, güzel ama oyunları geliştirin çünkü bu sadece bir seviye olacak, yani giyinmek, makyaj yapmak, yarışmak, spa demek istiyorum, tıpkı bunun gibi, bu yüzden hindistancevizi oyunlarını geliştirin
Oyun çok güzel ama siteler kitler etrafında genel anlamda 2-3 yer kilitli oluyo
Hep aynı hedefle gitmekte olan yerler kilitli izleyip ziyaret etmek için ziyaret edilebilecek tam bir zaman içinde sadece oynamak değil.
Güzel ama hep kilit çıkıyo bide... türkçe değil pek tavsiye etmem