Post by ziprunabapep on Feb 16, 2022 20:57:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Bang Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Bang Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pénzt hack ▞▞▞
▞▞▞ Big Bang Evolution 2022 version ▞▞▞
SZÉP
Sok robbanásig
jó játék, de nekem egyik szöveg sem jelenik meg
Unalom űzésre jó
nagyon jó
Az alkalmazás villogott, törölte a statisztikáimat, és nem tudtam játszani
Tetszik, hogy csak smaragdot kell költenie az érmékhez
Szórakozás, amit 3,5 órán keresztül játszok az országúton, nem unatkoztam
خوب بود
Ultimate Fishing Simulator სიმულაცია lwb
azért játszottam ezzel a játékkal, mert a kapitány szósz, de a hirdetések hamar elfordítottak, mint a játék, vagy a műalkotás, de túl sok hirdetés
A játék nem olyan, mint a képernyőképek. A fejlesztő csak pénzt akar a hirdetésekből
Liiiiiit
Big Bang Evolution Žaid. automat. zgr
Szeretem a játékot, de van egy hiba, amikor a játék közben lemerül az akkumulátor, amikor újra kinyitja a telefont, összességében nagyszerű játékot lát, de javítsa ki a hibát!
Szeretem a játékot, de meg kellett szabadulnom az egész játéktól, mert nem engedett mást csinálni, csak nézni a bomokat a bomok könyvében.
OLY SOK HOZZÁADÁS VAN EZ A JÁTÉK SZETSZENES A SOK HOZZÁADÁSSAL!!!
Hülye játék
Elég béna
A játék elképesztő, még akkor is, ha 3 vagy 4 éve kaptam ezt a játékot, és most befejeztem a játékot!
lassú
unalmas 1nce játék után
Rendben?
Marha jó játék
szép
Cool Néhány hirdetés, de rendben
Imádom ezt a játékot, a legkönnyebb része az, amikor különböző bolygókra jutsz el, amikor a játék sokkal könnyebbé válik.
Olyan sokáig rossz, hogy a küldetés kijavítja, különben soha többé nem töltöm le ezt az alkalmazást, és te szar vagy🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😖😖😖😖😖😾😾😾😾😾😾😾😾😾 😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾 😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
Az egyetlen ok, amiért nem adtam rá 5 csillagot, az az, hogy A HIRDETÉSEK ANNYIRA BOSZANTÁLÓAK
کجچمته
Nem igazán tehetsz mást, mint a bombák húzásával és egyesítésével, alig van tartalom
😐😐😐😐😐
Kicsit nehéz, de szórakoztató.
Big Bang Evolution Arcade oijn
Lejátszhatatlan, percenként egy 30-as évek hirdetését dobja fel, játékosok beavatkozása nélkül. hagyd ki ezt
Sokan dühösek a hirdetések miatt, de most hölgyeim és uraim, nincs ingyenes hirdetés az, hogy kikapcsolják a wifit.
Ez a játék az egyik kedvenc játékom. én ajánlanám
Big Bang Evolution Аркадни cmgx
Ez a játék nagyon szórakoztató 👍👍👍👍👍❤💗